Workshop verkopen is voor dummies

Verkopen is leuk, maar de klant laten kopen is wat je uiteindelijke doel moet zijn.

Je klanten wil je dus managen!

Prijs per persoon.

Meer details

37,50 €

Free Google QRcode module from Mediacom87

Meer info

Ik, Raymond van Duyn (50 jaar) kom uit de papier industrie en enveloppen productie waar ik 27 jaar directeur was van een beursgenoteerde multinational.

Ik was verantwoordelijk voor alle NIET Duits en Engels talige landen in Europa. Een belangrijk onderdeel van mijn werk was het opleiden van verkoopmedewerkers van onze klanten, zodat zij uiteindelijk onze producten beter konden verkopen. Verkopen is leuk, maar de klant laten kopen is wat je uiteindelijke doel moet zijn. Je klanten wil je dus managen!

Stel jezelf één vraag:

Voor welke manager heb je het hardst gewerkt, voor die strenge meedogenloze zak hooi of voor die aardige meegaande die jou ondersteunde in je carrière en je ondersteunde. Zo werkt het ook met klanten.

Ik zat vroeger soms wel drie dagen per week in het vliegtuig, vloog van Oslo naar Geneve en mijn privéleven was één grote 8baan. Met Behind the Beach & Zandvoort Events run ik een klein winkeltje met één medewerker en heb de tijd van mijn leven. Met zeer veel plezier doe ik dan ook één workshop persoonlijk, tips en handvaten meegeven tijdens mijn verkoop workshop midden in de natuur. Geen laptop heb ik daarbij nodig alleen aandacht, echte aandacht. Verkopers denken dat inkopers niet willen kopen, geloof me die zijn daar speciaal voor in dienst, geef die inkoper echte aandacht en uiteindelijk zal hij ook bij jou willen bestellen! Hoe? Dat vertel ik je later.

Workshop:

Met minimaal 10 en maximaal 15 personen gaan we op de fiets, iedereen ontvangt een lunch pakket mee en trekken de natuur in. Ergens in het Nationaal Park Zuid Kennemerland gaan we in een duinpannetje zitten en vertel ik iets over verkopen, ook managers kan ik hierin begeleiden. Vertel over je grootste uitdaging en samen met je collega’s helpen we de juiste strategie te bepalen. Ik gebruik geen flipovers, geen laptop voor een saaie presentatie maar we gaan uitsluitend mondeling aan de slag, net als jij dat later ook met je klant moet gaan doen.

Path: > > Workshop verkopen is voor dummies