Zandvoort Events is een bedrijf, dat verschillende arrangementen aanbied in en rond Zandvoort.

Zandvoort-Events maakt onderdeel uit van Behind the Beach, want Zandvoort is meer als Strand alleen.

Op het strand van Zandvoort aan Zee gebeurt er heel erg veel, wist u dat er achter het strand ook veel te beleven valt? Daar komt de naam van onze onderneming, “Behind the Beach” vandaan.

Behind the Beach is van origine een fietsverhuur bedrijf, niet alleen saaie fietsen maar ook heel veel fun-bikes. Dagelijks krijgen wij vragen om hele programma’s op te zetten voor onze gasten. In eerste instantie waren al deze arrangementen fiets gerelateerd maar al snel kregen wij ook vragen naar andere dagbestedingen. Culinaire tochten, strandfeesten en zelfs arrangementen met overnachting

Snel werden er combinaties gemaakt tussen onze eigen arrangementen en die van derden, wij hebben daarop de samenwerking met ondernemers uit de buurt sterk uitgebreid en bieden u via Zandvoort-Events verscheidene arrangementen aan in en om Zandvoort.

De naam Zandvoort is afgeleid van Sandevoerde. In die oude naam ziet u twee woorden: ‘Sande’ en ‘Voerde’. ‘Sande’ betekent de duinen of het zand. Een ‘Voerde’ of ‘Voorde’ is de aanduiding van een doorwaadbare plaats. Aan de westzijde uiteraard het strand en de Noordzee en verder is Zandvoort omringt door prachtige duinen, het nationaal park Zuid Kennemerland en de Amsterdamse Waterleiding duinen. Hier vinden veel van onze activiteiten van ons plaats, midden in de natuur.

In deze duinen leeft een enorme verscheidenheid aan dieren; Schotse Hooglanders, Wissenten, wilde paarden, herten en in de Noordzee ook zeehonden.

Op Zandvoort Events treft u dus een grote verscheidenheid van arrangementen aan kijk eens of er wat leuks voor u bij zit. Combinaties kunnen ook, mail ons en wij bekijken maken dan een passende aanbieding.

Wilt u een op maat gemaakt arrangement, geef ons op wat u ongeveer voor ogen hebt en met hoeveel personen dan brengen wij uw wensen in kaart en maken u een passende aanbieding.